Mijn naam is Bouke Hennipman en ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht in de richting Muziek & Technologie. Muziek componeren en produceren doe ik voornamelijk voor film, tv en podcast, maar ook andere multimedia projecten komen aan bod. Zo kan het gaan om mediaproducties die opzoek zijn naar een muzikale invulling, maar ook om bedrijven in andere sectoren die de juiste muziek zoeken zodat ze zich beter kunnen profileren. Of het nu gaat om een leader voor je podcast of een complete soundtrack voor je film; ik verzorg graag de muziek! Doormiddel van een passend muzikaal ontwerp til ik jouw product/bedrijf naar een professioneler niveau, wat uiteindelijk resulteert in een betere uitstraling.

Genoeg ervaring binnen de branche, een creatieve visie en de benodigde technische & theoretische kennis maken mij een betrouwbare professional. Passie voor filmmuziek, werken binnen gegeven deadlines en een perfectionistische werkhouding omschrijven mij het best als vakman. Hierbij zorgen goede bereikbaarheid, het juiste maatwerk en flexibel handelen voor een goede afloop van je project.

Met een deels vast- en verder uit te breiden geluid-palette, creëer ik een muzikaal landschap en schrijf ik in samenspraak met jou als opdrachtgever passende originele muziek. Hierin is ruimte voor inspraak, wordt er gewerkt binnen gegeven deadlines en zal ik waar kan sturend optreden. Hierbij is een soepel verloop belangrijk, zodat het geheel in het teken kan staan van het best te behalen eindresultaat.

Natuurlijk is er al een breed aanbod aan media-muziek, des te belangrijker vind ik het daarom muziek aandachtig een eigen karakter te geven. Om deze reden is een rode draad dan ook goed hoorbaar in mijn werk. Tot Vanmiddag en Staatsgeheim zijn hier voorbeelden van.